Posts

Showing posts from January, 2017
Image
Alhamdulillah.. PON... PON... Testimoni terbaru lagi client kakitangan kerajaan di KL LULUS pinjaman sebanyak RM13K di Aeon Credit Services. Potongan beliau dalam slip dah 60%. Gembira dapat bantu beliau dapatkan cash untuk keperluan peribadi beliau.

Jom.. Jom.. Buat pinjaman peribadi untuk urusan peribadi anda..

Hubungi sy segera di 013-6165399 || 013-6165399 (Ghaffur Hassan).



Image
Personal Loan AEON untuk kakitangan kerajaan dan badan berkanun yang potongan gaji dalam slip dah 60%..


Kelayakan:

1. Nama clear daripada Ccris / Blacklist / Ctos / AKPK / Tunggakan.

2. Jawatan TETAP.

3. Seluruh Malaysia LAYAK memohon.

4. Tentera tak diterima.


Kenapa di Aeon?

1. Potongan tak melalui payslip. Potongan dalam payslip anda tak bertambah lepas buat loan dengan Aeon ni. Anda boleh bayar sendiri sama ada melalui online, kaunter Aeon, mesin cash deposit Aeon atau potongan melalui akaun bank. Pada masa akan datang bila anda mendapat kenaikan gaji, potongan anda akan jadi kurang 60%, anda boleh buat loan di tempat-tempat lain.

2. Dokumen diperlukan hanya salinan IC sekeping dan payslip 3 bulan terkini. Yang bestnya anda tak perlu dapatkan pengesahan oleh majikan anda..

3. Proses yang cepat hanya 3-7 hari bekerja sahaja.



Image
PERSONAL LOAN SWASTA . Personal loan anda reject di bank disebabkan:
- Fail score?
- Komitmen x cukup setahun? Baru sebulan?
- DSR Fail (gaji dah maximum)?
- Ccris ( ccris dah clear, tapi bank belum update)?
- CTOS disebabkan bil telephone/unifi?
- Ccris cun tapi sangkut PTPTN?
Kami boleh membantu anda. Whatsapp ke 013-616 5399 . Loan from 5k up to 150k. Pinjaman loan dengan BANK2 terpilih. Along2 tak main. 😉
PENING KEPALA TAK TAHU NAK DAPAT CASH DARIPADA MANA LAGI..?? 
.
.
Bertambah pening lagi bila potongan dalam slip gaji dah 60%. Memang lah dah over limit. Memang lah tak boleh buat pinjaman lagi. Nak potong macammana? Potongan dah maksimum.. RUNSING.. RUNSING..
.
.
Tunggu ! Anda jangan rasa anda sahaja mengalami masalah ini !
.
.
Fakta menunjukkan lebih 60% daripada penjawat awam sudah membuat potongan sebanyak 60% daripada jumlah pendapatan slip gaji mereka sekali gus menyukarkan mereka untuk membuat pinjaman baru. Ditambah lagi dengan tuntutan kos sara hidup yang semakin tinggi menyebabkan penjawat awam amat amat memerlukan pinjaman peribadi yang baru. Tapi apakan daya, nasi sudah menjadi bubur. Kelayakan sudah tiada. Potongan dalam slip gaji sudah 60%. Nak buat kat mana-mana pun dah tak boleh. Asyik kena reject aje di bank atau koperasi.
.
.
.
------------------------------------------------
KINI ANDA TIDAK PERLU RISAU LAGI !
------------------------------------------------
.
.
MEMPERKENALKAN….
.
.
Pinj…
8 MACAM REZEKI DARI ALLAH سبحانه وتعالى.

1. Rezeki Yang Telah Dijamin.

وَمَا مِن دَابَّةٍ فِي الْأَرْضِ إِلَّا عَلَى اللَّهِ رِزْقُهَا وَيَعْلَمُ مُسْتَقَرَّهَا وَمُسْتَوْدَعَهَا كُلٌّ فِي كِتَابٍ مُّبِينٍ 
"Tidak ada satu makhluk melata pun yang bergerak di atas bumi ini yang tidak dijamin ALLAH rezekinya."
(Surah Hud : 6).

2. Rezeki Kerana Usaha.

وَأَن لَّيْسَ لِلْإِنسَانِ إِلَّا مَا سَعَى
"Tidaklah manusia mendapatkan apa-apa kecuali apa yang dikerjakannya."
(Surah An-Najm : 39).

3. Rezeki Kerana Bersyukur.

لَئِن شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِن كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ
"Sesungguhnya jika kamu bersyukur pasti Kami akan menambah (nikmat) kepadamu."
(Surah Ibrahim : 7).

4. Rezeki Tak Terduga.

وَمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا( ) وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ
"Barangsiapa yang bertakwa kepada ALLAH nescaya Dia akan menjadikan baginya jalan keluar dan memberinya rezeki dari arah yang tidak disangka-sangkanya."
(Surah At-Thalaq…
Personal Loan AEON untuk kakitangan kerajaan dan badan berkanun yang potongan gaji dalam slip dah 60%..
Kelayakan:
1. Nama clear daripada Ccris / Blacklist / Ctos / AKPK / Tunggakan.
2. Jawatan TETAP.
3. Seluruh Malaysia LAYAK memohon.
4. Tentera tak diterima.

Kenapa di Aeon?
1. Potongan tak melalui payslip. Potongan dalam payslip anda tak bertambah lepas buat loan dengan Aeon ni. Anda boleh bayar sendiri sama ada melalui online, kaunter Aeon, mesin cash deposit Aeon atau potongan melalui akaun bank. Pada masa akan datang bila anda mendapat kenaikan gaji, potongan anda akan jadi kurang 60%, anda boleh buat loan di tempat-tempat lain.
2. Dokumen diperlukan hanya salinan IC sekeping dan payslip 3 bulan terkini. Yang bestnya anda tak perlu dapatkan pengesahan oleh majikan anda..
3. Proses yang cepat hanya 3-7 hari bekerja sahaja.
*السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه*
*Ya Allah...*
Di pagi yang mulia ini...
Kau ampuni dosa-dosa kami, Dosa pasangan kami, 
Dosa kedua ibu bapa kami, Dosa anak-anak kami, 
 Dosa saudara-saudara kami, Dosa jiran tetangga kami, Dosa sahabat-sahabat kami,
Dosa guru-guru kami,
*Ya Allah...*
 jadikanlah zuriat keturunan kami tergolong di dalam zuriat yang menjaga solat..
 Sihatkanlah tubuh badan kami, jauhkanlah kami dari penyakit dan bala bencana..
 Cukupkanlah rezeki dan permudahkanlah segala urusan kami di dunia dan di akhirat. InshaAllah...
 *آَمِيّـٍـِـنْ... آَمِيّـٍـِـنْ يَآرَبْ آلٌعَآلَمِِيِن*
PROMOSI! PROMOSI! PROMOSI DATANG LAGI...

Pinjaman Peribadi Aeon untuk kakitangan kerajaan dan badan berkanun yang potongan gaji dalam slip dah 60%..


Kelayakan:

1. Nama clear daripada Ccris / Blacklist / Ctos / AKPK / Tunggakan.

2. Jawatan TETAP.

3. Seluruh Malaysia LAYAK memohon.

4. Tentera tak diterima.


Kenapa di Aeon?

1. Potongan tak melalui payslip. Potongan dalam payslip anda tak bertambah lepas buat loan dengan Aeon ni. Anda boleh bayar sendiri sama ada melalui online, kaunter Aeon, mesin cash deposit Aeon atau potongan melalui akaun bank. Pada masa akan datang bila anda mendapat kenaikan gaji, potongan anda akan jadi kurang 60%, anda boleh buat loan di tempat-tempat lain.

2. Dokumen diperlukan hanya salinan IC sekeping dan payslip 3 bulan terkini. Yang bestnya anda tak perlu dapatkan pengesahan oleh majikan anda..

3. Proses yang cepat hanya 3-7 hari bekerja sahaja.
Image
Tips mudahnya menjemput rezeki ke dalam hidup kita. Mencari rezeki ni penat sebab kita tak tahu rezeki tu kat mana. Tapi lebih mudah bila kita menjemput rezeki bila kita tahu rezeki tu kat mana. Rezeki tu ada pada Allah, ia hak Allah. Jadi kita buat apa yg diperintahkanNYA sbg tanggungjawab seorang hamba dan in sha Allah Allah mengurniakan rezeki yg melimpah ruah ke dalam hidup kita. 


Image
Alhamdulillah.. PON... PON... Testimoni terbaru client kakitangan kerajaan LULUS pinjaman sebanyak RM15K di Aeon Credit Services. Potongan beliau dalam slip dah 60%. Gembira dapat bantu beliau dapatkan cash untuk keperluan peribadi beliau.





Jom.. Jom.. Buat pinjaman.. Hubungi sy segera di 013-6165399 || 013-6165399 (Ghaffur Hassan)
Perkongsian Dhuha: Melihat dengan kacamata syukur. مَنْ أَصْبَحَ مِنْكُمْ آمَنًا فِي سِرْبِهِ مُعَافًى فِي جَسَدِهِ، عِنْدَهُ قُوْتُ يَوْمِهِ، فَكَأَنَّمَا حِيزَتْ لَهُ الدُّنْيَا. Barangsiapa antara kamu yang bangun pada waktu pagi dan mendapati rumahnya selamat, dan dia dalam kesihatan yang baik dan mempunyai makanan untuk 1 hari, ia sama seperti dia mempunyai semua perkara yang baik dalam dunia ini. Jami' at-Tirmidhi 2346
Image
PINJAMAN PERIBADI AEON UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN DAN BADAN BERKANUN YANG DAH 60% POTONGAN GAJI..
PROMOSI! PROMOSI! PROMOSI DATANG LAGI...
Kelayakan: 1. Nama clear daripada Ccris / Blacklist / Ctos / AKPK / Tunggakan.
2. Jawatan TETAP.
3. Seluruh Malaysia LAYAK memohon.
4. Tentera tak diterima.
Kenapa di Aeon? 1. Potongan tak melalui payslip. Potongan dalam payslip anda tak bertambah lepas buat loan dengan Aeon ni. Anda boleh bayar sendiri sama ada melalui online, kaunter Aeon, mesin cash deposit Aeon atau potongan melalui akaun bank. Pada masa akan datang bila anda mendapat kenaikan gaji, potongan anda akan jadi kurang 60%, anda boleh buat loan di tempat-tempat lain. 2. Dokumen diperlukan hanya salinan IC sekeping dan payslip 3 bulan terkini. Yang bestnya anda tak perlu dapatkan pengesahan oleh majikan anda.. 3. Proses yang cepat hanya 3-7 hari bekerja sahaja.
Jika betul2 berminat, boleh whatsapp segera payslip sebulan TERKINI ke 013-6165399 || 013-6165399 (Ghaffur Hassan) untuk pengi…
Image
Jom luangkan masa sebentar membaca surah Al-Kahfi. "Barangsiapa membaca surat Al-Kahfi pada hari Jum’at, maka akan dipancarkan cahaya untuknya di antara dua Jum'at." (HR. Al-Hakim: 2/368 dan Al-Baihaqi: 3/249)

Image
Pinjaman Peribadi KERAJAAN, BADAN BERKANUN dan SYARIKAT BERKAITAN KERAJAAN (GLC) dari Bank Rakyat, AEON, Dan Koperasi - Koperasi Terpilih.
- Baru Kerja Boleh Buat
- Jawatan Kontrak Boleh Buat
- Ctos | Ccris | Blacklist | AKPK | BANKRAP Boleh Buat
- Komitmen Luar Payslip Tinggi Boleh Buat
- Kerja Seluruh Malaysia Boleh Buat
- Gaji Kasar RM 1,500 Boleh Buat
- Potongan Gaji Dah 60% Boleh Buat
Jika Berminat Sila Whatsapp Segera Ke 013-6165399 / 013-6165399





Disiplin datang dari diri kita sendiri. Jika anda mahu berjaya, lakukan sesuatu sehingga habis..